Keress pénzt az autóddal

Autóink idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. Oszd meg az autódat, amikor nem használod és keresd vissza fenntartási költségeidet vagy akár többet is!

Autód megosztása teljesen ingyenes, azt bármikor szüneteltetheted és abba is hagyhatod.

Biztonság és bizalom

Teljes körű védelem

Autódat díjmentes teljes körű CASCO biztosításunk védi. Bérlőid vezetési stílusát egy telematikai eszköz figyeli, az esetlegesen felmerülő utólagos bírságokat pedig 100%-ban térítjük.

Tudd autódat biztonságban
Tiéd az irányítás

Ellenőrzött bérlők

Oldalunkon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót. A regisztárció során minden felhasználó egy részletes ellenőrzésen esik át és egy bankkártya rögzítésére is kötelezzük őket.


Tiéd az irányítás

Te döntesz, hogy autódat kivel, mikor és milyen feltételek mellet osztod meg. Foglalás során megtekintheted bérlőid fényképes adatlapját és elolvashatod korábbi értékeléseit.

Tiéd az irányítás

Mennyit kereshetek?

32 500 Ft

havonta

Autód értéke

1 000 000 Ft

Bérelt napok száma

5

Ez a szám egy becsült érték. Tényleges kereseted az autód pontos típusa, évjárata, felszereltsége, a szezon és számos más tényező alapján változhat. Ha szeretnél várható keresetedről egy egyedi, pontosabb becslést kapni kérjük, adj meg néhány adatot autódról.

Hogyan működik?

Regisztráld autódat

Adj meg néhány adatot az autódról, határozd meg a bérleti feltételeid, állítsd be autód elérhetőségét és máris készen vagy. Autód regisztrációja teljesen ingyenes.

Találkozz bérlőddel

Autódat személyesen, az előre megbeszélt helyen és időben kell átadnod. Készítsétek el az előírt fényképeket, add át a kulcsokat és máris készen vagytok. A bérlet lejártával vedd át az autód és értékeld bérlődet.

Reagálj foglalási igényeidre

Autód a regisztrációt követően online lefoglalható. A foglalási igényekről emailben és smsben értesítésítünk. Tiéd az irányítás! Foglalási igényeidet belátásod szerint elfogadhatod vagy elutasíthatod.

Ellenőrizd a bankszámlád

Sikeres bérlés esetén szolgáltatási díjat számítunk fel, amely az általad meghatározott bérleti díj 30%-a. A szolgáltatási díjunkkal csökkentett bérleti díjat hetente utaljuk át a megadott számlaszámra.

Add bérbe autódat most

Gyakori kérdések

  Milyen autót oszthatok meg?

Magyarországon regisztrált, érvényes műszaki vizsgával, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező, maximum 14 éves és 300 000 km futásteljesítményű személygépjárművek, valamint kishaszon-gépjárművek bérbeadására van lehetőség. További részleteket a tulajdonosainknak szóló tudásbázisunkban találhatsz.

  Ki bérelheti ki az autómat és mikor?

Te döntesz arról, hogy autódat kinek és mikor adod bérbe! Az AutoPalon kizárólag regisztrált felhasználók bérelhetnek autót személyi azonosságuk igazolását és egy bankkártya rögzítését követően. Autót legalább 21 éves és legalább kétéves vezetői tapasztalattal rendelkező személyek bérelhetnek. A foglalás jóváhagyása előtt lehetőséged van megtekinteni bérlőid nyilvános profilját és korábbi értékeléseiket is elolvashatod. Autódat a nap 24 órájában lefoglalhatják az általad meghatározott időszakokban. Autód elérhetőségét az autó naptárában állíthatod be.

  Mi történik ha kár keletkezik az autóban, ellopják vagy "lelakják" azt?

Bérlőidnek kötelessége autódat olyan állapotban visszaszolgáltatni, mint amilyen állapotban azt elvitték. Minden más esetben teljes felelősséggel tartoznak.

alábbi linken található.

* Ha az autódat koszosan hozzák vissza, kártérítésre vagy jogosult. Erről további információ az alábbi linken található.

* A bérlőnek felroható műszaki meghibásodás esetén bérlőidnek szintén kötelessége a javítás költségeket megtéríteni. Vitás esetekben lehetőség van szakértő bevonására.

  Milyen kötelezettségekkel jár az autóm megosztása?

Autód regisztrációja teljesen ingyenesen, megosztását bármikor szünteltetheted vagy akár abba is hagyhatod. Szolgáltatási díjunk kizárólag sikeres foglalás esetén kerül felszámításra, mértéke 30%.

  Hogyan történik a fizetés?

Az AutoPalnál kizárólag elektronikus bankkártyás fizetésre van lehetőség, ami egyaránt szolgálja a bérlő és a tulajdonos kényelmét és biztonságát. Nem kell pontos címletekkel bajlódni, a foglalás meghosszabbítása esetén nincs szükség személyes találkozóra, ráadásul ennek köszönhetően tudjuk garantálni az utólagos büntetések és költségek behajtását is. Kereseted hetente, a foglalást követő kedden kerül átutalásra.

  Mi történik ha büntetést szereznek a bérlet ideje alatt?

Bérlőid a bérlet ideje alatt elkövetett közlekedési szabálysértésekért teljes felelősséggel tartoznak. A közlekedési szabálysértéstől függően a felelőség vagy egyszerűen áthárítható a bérlőre, vagy a megfizetett bírság kerül megtérítésre. Tulajdonosainkat minden esetben kárpótoljuk.