Hisszük, hogy autóinkat jobban is kihasználhatnánk

Miért csináljuk, amit csinálunk

Az autók életünk nélkülözhetetlen részei. Szabadságot és rugalmasságot biztosítanak. Mindenkinek szüksége van egy autóra néha napján, azonban az, hogy mindenkinek saját autója legyen egyértelműen kivitelezhetetlen.

Az autók fenntartása drága, vásárlásuk jelentős beruházással jár, értékük folyamatosan csökken és mégis, idejük 95%-át kihasználatlanul töltik. Szerintünk ez lehetne másképp is.

Képzelj el egy világot, ahol az autód fenntartása nem jár ráfizetéssel, ahol bármikor hozzáférhetsz egy autóhoz a közeledben ha épp szükséged van rá, mégis kevesebb autó zsúfolja az utcákat.

Hogy lehetséges ez? Oszd meg az autódat amikor épp nincs rá szükséged, vagy bérelj egyet a szomszédodtól amikor épp szükséged van rá. Autóink megosztásával a fenntartási költségek is megoszlanak és kevesebb autó is elegendő lehet utazásainkhoz. Ráadásul mindig az alkalomnak megfelelő autóval utazhatsz!

Segíts te is, hogy autóinkat jobban hasznosítsuk! Az AutoPalnál minden nap azon dolgozunk, hogy a megosztást a lehető legbiztonságosabbá és legkényelmesebbé tegyük.

Kik vagyunk

Czinkóczky Zoltán

LinkedIn

Zentai Bence

LinkedIn

Székely Zalán

LinkedIn

Segítenél nekünk?

Ha érdekel az autómegosztás világa és szívesen segítenél autóink jobb hasznosításának megvalósításában
vedd fel velünk a kapcsolatot.

Blog

Ha szeretnél többet megtudni és elmerülnél az autómegosztás részleteiben, böngészd át blogbejegyzéseinket.